K!P@$ $u$@H H@t!

Friday, March 23, 2012

Bumiku Idea

Buka jer tahun baru nie aku cbuk sesangat-sangat tahap cipan… Tak sempat laa nak update blog… Soreee my fellow folower story AT & WL, cter nie sangkut laaa sebab cbuk... Nie nak syer laa kerja amal yang aku slalu buat =) bahan-bahan macam biasa google di internet nie… Tanya jer dengan MR GOOGLE pasti ada jawapan =)

Stakat nie aku banyak bagi sumbangan untuk kempen kesedaran alam sekitar… So sesiapa yang rasa-rasa creative atau sayangkan alam nie sama-sama laa kita jaga bumi kita.





Mai tengok apa hasil kerja Yana Daniel n lepas tu boleh laaa korang kondem or komen... Sebabnya aku nie tak baper nak kreative all copy n paste =)

Mesti korang susah nak baca fakta nie... kecik sangat tulisan nie... Kalau teringin sangat nak baca nanti yan post kat FB kay =).

Akhir kata jagala bumi kita - Reuse - Recycle - Reduce-

1 comment: