K!P@$ $u$@H H@t!

Thursday, May 12, 2011

WL & AT

Hehe sajer jer nak merepek pagi-pagi buta nie =) kalau dulu bab merepek nie mesti mengarang novel jam segini… Hrmm hampir empat bulan citer Wonderfull Life & Anugerah Terindah tak bersambungkan?? Agak-agaknya masih ada lagi ke peminat setia yang teringin nak baca cerita nie??

Kalau rasa ada bagi tau laa nanti saya post kat sini. Kalau rasa cam kurang berminat nanti yana delate jer semua N3 novel dalam nie pastu buat karya baru cerita yang belom ada penghujungnya… Tajuk mungkin ada yang dah terbaca dalam FB… “Kisah Aidit” hehe… Ramai yang nak tau ending cerita nie Marcella tu mati atau kawin dengan Aidit… Betol tak??


WL – Berkisar tentang Bell dan Ecarl…
AT – kisah reality hidup pasangan zaman modern…
Kisah Aidit – Cinta remaja bermasalah di kolej…
                                                  
Mana yang korang suka?? WL / AT / KA

Pilih 1 dan like di FB てるてる ぼうず (Teruteru Bozu), kenapa saya pilih nama nie kat FB?? Ntah rasanya dulu minat ngan kartun nie comel sangat muka bozu =)  Kalau saya dah dapat jawapan ujung minggu saya post story yang terpilih kay =) 감사합니다(kasamida)… おやすみ なさい Oyasumi nasai (Selamat malam)

2 comments:

  1. nekkkk...nak kisah aidit,,,,tapi nak jugak sambungan WL...huhu rindu WL

    ReplyDelete